Bescherm je iPhone 5 eenvoudig

Hoewel de iPhone 6 en de iPhone 6s al een tijdje uit zijn blijft de iPhone 5s een solide smartphone die nog door velen gekocht wordt. Het ontwerp van de telefoon zelf, bleef bij de iPhone 6 en 6S echter grotendeels ongewijzigd ten opzichte van de gladde aluminium iPhone 5. Het scherm, de afmetingen, en de algehele uitstraling zijn vrijwel hetzelfde. Om uw iPhone 5 te beschermen wilt u natuurlijk het beste hoesje hebben. De iPhone 5c hoesjes zijn wel niet hetzelfde als de iPhone 5s cases.

Als u, uw iPhone 5 optimaal wilt beschermen zal u wel een goede iPhone 5 hoesje nodig hebben. Hier een lijstje van verschillende goede beschermhoesjes voor uw iPhone 5:

  1. Belkin Ease-Fit Armband: De Belkin Ease-Fit Armband zal uw iPhone5 te allen tijde veilig houden. Als u nu loopt, klimt, lift, of, gewoon lekker zit. De armband is verstelbaar voor een strakke pasvorm en het is gemaakt van waterafstotend materiaal voor bescherming tegen vocht.
  2. Case-Mate Pop! Verkrijgbaar in 11 leuke kleuren, de duurzame Pop Case met stander heeft een kleine staander waarmee u de telefoon in landschap of staand kunt zetten om films te kijken, FaceTimen of spelletjes spelen.
  3. Cygnett Lavish: Een van de weinige echt leren hoezen voor de iPhone is de Lavish.
  4. Griffin Survivor: Deze case houdt uw iPhone veilig tegen vuil, zand, regen, schokken, trillingen, en nog veel meer. De Survivor bestaat uit een polycarbonaat montuur verpakt in robuuste, schokabsorberende silicone omhulsel met een stijve, geïntegreerde screen protector en een verwijderbare riemclip.
  5. Joy Factory BubbleShield: Deze hoes is ontworpen om uw iPhone (of een telefoon kleiner dan 5.1 met 2,7 met 0,39 inch) te beschermen tegen vocht. Deze hoes maakt het niet mogelijk om de telefoon onder te dompelen in water, maar het beschermt wel tegen vocht dat met morsen op de telefoon beland.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *