Bescherming voor je Blackberry en Samsung smartphone

Jezelf beschermen tegen online bedreigingen is een must tegenwoordig. Vooral als je vaak online bent voor je werk en je belangrijke data op je laptop hebt opgeslagen. Je wilt voorkomen dat je een virus krijgt en dat je dan misschien je data kwijtraakt of er niet meer bij kan. Een antivirus plaatsen scheelt een hoop problemen. Maar what about je smartphone? Als je die ook gebruikt voor je business dan heeft die ook de nodige bescherming nodig en dan is een antivirus meestal niet genoeg.

Je hebt een systeem nodig dat speciaal is ontworpen om je mobiele telefoon te beschermen. Hier komt Elite Privacy bij kijken. Ze zijn ideaal voor Blackberry’s en Samsung phones. Zij zijn er om je te beschermen tegen mobiele bedreigingen zodat je met een gerust hart je werk kan doen. Ze bechermen je tegen data intappingen, alle informatie die je op je smartphone hebt wordt vergrendeld en kan veilig verstuurd worden naar anderen, je kan berichten laten vernietigen zonder jouw telefoon of die van een ander te beschadigen en nog veel meer. Mocht ’t zijn dat je telefoon wordt gestolen dan kan je alle belangrijke data laten afwissen.

Elite Privacy maakt gebruik van een prive mobiele platform genaamd Ciphr. Het is de meest veelzijdige ECC+PGP beveiligingsoplossing om je smartphone te beschermen. Als je met mensen werkt die oudere PGP toestellen hebben is dat geen probleem. Ciphr communiceert zonder probleem met ze en niemand hoeft een nieuw toestel aanschaffen, zoals een PGP Blackberry kopen. Bezoek de website van Elite Privacy voor meer informatie en neem vandaag nog de eerste stappen om je mobiele veiligheid concreet te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *