Bespaar veel geld met een los toestel kopen!

Jarenlang heeft de telecommarkt zijn zakken kunnen vullen met mobiele telefoons verkopen met peperdure abonnementen. Toch lijkt hier langzaam een verschijving plaats te vinden doordat consumenten doorkrijgen dat een los toestel met een simonly abonnement een stuk voordeliger kan zijn.
Aangezien bij de iPhone abonnementen vaak al bijbetaald moet worden, is de stap naar een los toestel kopen een klein stap. Door enkele hondenden euro’s extra te betalen heb je al een los toestel. Daarintegen kan je zeker 30 euro per maand minder betalen aan je abonnement. Het abonnement is de genmiddeld een stuk beter. Hierdoor is de kans dat je over je bundel heen gaat ook een stuk kleiner waardoor je ook een hoop geld kan besparen.

Doe goed research

Het bovenstaande scenario is natuurlijk in de meest positieve zin. Er zijn vaak nog aanbiedingen in de abonnementen waardoor ze wat voordeliger uitpakken. Hoewel ik dan nog me twjifels heb of het dan goedkoper zal worden. Wil je er zeker van zijn wat goedkoper is laat je dan eens informeren. Duik het internet op en kijk wat de mobiele telefoon kost en het betreffende simonly abonnement. Vergelijk vervolgens de prijs tenopzichte van je abonnement en je weet waar je aantoe bent.

Wat is nou een goedkoop simonly abonnement?

Dit is voor ieder persoon een vrij specifieke vraag. Het internet is steeds belangrijker en dat is ook te zien in de toename ervan. De minuten/smsjes vliegen naar beneden door apps als Whattsapp waardoor het internet bundel steeds belangrijker word. Maar hoeveel internet verbruik je nou eigenlijk? Dat is lastig te zeggen en aangezien per MB bijbetalen onbetaalbaar is, zou onbeperkt internet ideaal zijn. Robin mobile is nog niet zo hele grote speler in de telecommarkt, maar heeft de afgelopen tijd het nodige veroverd. Een onbeperkt bellen, sms en internet abonnement kan je daar al voor zo een 30 euro aanschaffen. Ben jij benieuwd naar Robin Mobile? Lees dan eens wat Robin Mobile ervaringen door voordat je met ze in zee gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *