De iPhone 6C: Een goedkopere variant op de iPhone 6S

iphone 6cApple heeft op woensdag 9 september de iPhone 6S en iPhone 6S Plus onthult, maar er gaan ook altijd nog geruchten in de tech wereld dat Apple hard zou werken aan een derde type iPhone 6, mogelijk een iPhone 6C. Tot op de dag van vandaag hebben we alleen nog een vermeende accu van de iPhone 6C gezien, echter suggereren nieuwe bronnen dat de iPhone 6C echt in ontwikkeling is en dat het toestel nog in 2015 (waarschijnlijk in november 2015) wordt uitgebracht door het bedrijf.

iPhone 6C release

Of de release van de iPhone 6C in november klopt, zal moeten blijken. De geruchten zijn schaars en nog pril. Wellicht komen er binnenkort meer geruchten naar buiten over het bestaan van een iPhone 6C. De iPhone 6C moet in ieder geval een goedkopere iPhone 6 worden met een 4-inch scherm en vermoedelijk dezelfde hardware als de iPhone 6S. Een goedkoop iPhone 6C abonnement zal waarschijnlijk vanaf zo’n 35 euro per maand mogelijk zijn.

iPhone 6C

Inmiddels zijn er al drie mogelijke scenarioĆ­s geschetst: eerst werd geclauimd dat de iPhone 6C in september naast de iPhone 6S/6S Plus werd aangekondigd, maar dat blijkt dus niet waar te zijn omdat het toestel niet is aangekondigd tijdens het evenement van afgelopen woensdag. Een ander gerucht suggereert nu dat de iPhone 6C in zijn geheel is geschrapt en dat de iPhone 6 een plek doorschuift als goedkopere optie op de iPhone 6S. Volgens het laatste gerucht wordt de iPhone 6C in november uitgebracht door Apple, en tijdens een apart evenement aangekondigd.

4-inch displays

Het doorgaans goed ingevoerde ChinaTimes zegt gesproken te hebben met een Foxconn insider, die zou hebben aangegeven dat zij al 4-inch displays heeft ontvangen voor de productie van de iPhone 6C. In de afgelopen periode zou Foxconn wegens de grote productie-aantallen een groot aantal nieuwe werknemers hebben aangenomen, waardoor Apple het gaat halen om de iPhone 6C te lanceren in november dit jaar. Het is echter ook mogelij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *