iPhone 5s los kopen

De meest spraakmakende telefoon van het moment is de iPhone 5s. Dit is samen met de goedkope iPhone, de iPhone 5c de nieuwste telefoon van Apple. Uiteraard brengt de iPhone 5s de meeste vernieuwingen. Als je geen iPhone 5 abonnement wilt kun je er voor kiezen om de iPhone 5s los te kopen. Bekijk hier onder onze vergelijking van de iPhone 5s los kopen.

Vergelijking voor de iPhone 5s los kopen

Aanbieder Prijs Meer informatie
BCCBelSimpel
€699,00€732 Klik hier voor meer informatieKlik hier voor meer informatie
 Redcoon  €1249,- Klik hier voor meer informatie
 Bol.com  €??? Nog niet verkrijgbaar
 Saturn  €??? Nog niet verkrijgbaar
 Dixons  €??? Nog niet verkrijgbaar

 

Over de iPhone 5s

iphone 5sDe iPhone 5s is de vernieuwde versie van de iPhone 5. De iPhone 5s is vanaf 20 september 2013 te koop in vele landen, het is nog onbekend wanneer deze in Nederland te koop is. De verwachte prijs voor een los toestel bedraagt 699 euro. Een voordeel aan deze telefoon is dat het het toekomstige 4G netwerk in Nederland ondersteunt, hierdoor krijg je in de toekomst altijd toegang tot razend snel internet. Het ontwerp van de iPhone 5s is echter het zelfde als de iPhone 5, wel is deze in andere kleuren te verkrijgen bijvoorbeeld de gouden iPhone.

Natuurlijk zijn er wel veel meer mogelijkheden met deze nieuwe telefoon. Er gingen eerst geruchten dat Steve Jobs niet zou hebben mee gewerkt aan deze telefoon, dit is echter niet waar. Steve Jobs heeft nog zijn bijdrage geleverd aan de 5S. Een opmerkelijke optie aan de telefoon is de vinger afdruk herkenner, hier door is de telefoon al vaak in het nieuws gekomen.

De iPhone 5s wordt onder meer geleverd met goedkope telefoon abonnementen, maar hou er rekening mee dat de iPhone 5s zelf geen goedkope telefoon is.

iPhone 5s nodig? Vergelijk altijd de beste aanbieders.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *