Iphone concurrent de samsung galaxy s5

Ontwikkelaars van smartphones en verwante apparaten moeten telkens nieuwe apparatuur en toestellen blijven ontwikkelen om zo gelijke tred te houden met de concurrentie en om deze zelfs enkele stappen voor te blijven. Dit is bittere noodzaak, want een bedrijf dat achterblijft heeft grote kans op een terugval. Denk maar aan Blackberry (voorheen RIM). Enkele jaren geleden was Blackberry een grote speler als het ging om smartphones, maar heden ten dage is Blackberry teruggevallen tot een speler die nauwelijks nog een rol van betekenis speelt.

Innovatie is belangrijk en van levensbelang. Daarom lanceert Samsung binnenkort de nieuwe Samsung Galaxy S5. Door de nieuwe S5 kan Samsung weer de concurrentiestrijd aangaan met Apple. Apple lanceerde nog niet zo lang geleden een aantal nieuwe smartphones. Samsung kon niet achterblijven en ontwikkelde derhalve de Samsung Galaxy S5. Mede omdat de S4 tegenvallende verkoopcijfers liet zien. Ondanks dat de S4 nog niet zo lang geleden op de markt werd gebracht, zijn er bij de S5 veel nieuwe features te ontdekken.

De geruchtstroom over de nieuwe Samsung Galaxy S5 kwam al snel op gang. Naar verluidt is de nieuwe uitvoering waterdicht. Daarnaast is de behuizing van ijzer. Bij de Galaxy reeks is dit nog niet eerder zo geweest. Dit tin tegenstelling tot de concurrentie van Samsung. Zij produceren vrijwel allemaal een smartphone met een ijzeren behuizing. Ook over de processor zijn diverse geruchten. Deze zal naar verwachting erg krachtig zijn en mogelijk de krachtigste processor van alle smartphones die tot nu toe op de markt zijn verschenen. Wees daarom verstandig en reserveer nu vast je Samsung Galaxy s5 abonnement goedkoop zodat je niet teveel hoeft te betalen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *