Mobiele telefoons kopen

Tips bij het kopen van een nieuwe mobiele telefoon

Het hebben van een mobiele telefoon is vandaag de dag heel normaal. Het is gekker om te zeggen dat je geen mobiele telefoon hebt, dan wanneer je zegt dat je er wel twee hebt. Vrijwel iedereen koopt om de twee jaar een nieuwe mobiele telefoon omdat dan het contract afloopt bij de provider. Fabrikanten van mobiele telefoons spelen hier handig op in door meerdere keren per jaar een nieuwe mobiele telefoon te lanceren. Doordat er ontzettend veel mobiele telefoons worden gepresenteerd wordt het je niet makkelijker gemaakt om een goede keuze te maken om een mobiele telefoon te kopen. Daarnaast kun je nog de keuze maken om een telefoon te kopen met abonnement of zonder abonnement. Een telefoon kopen is een hele opgave en het kost vrij veel tijd om de juiste mobiele telefoon te vinden voor de goedkoopste prijs. De prijzen van mobiele telefoons liggen extreem hoog, tenzij je een mobiel telefoon abonnement afsluit want dan ontvang je korting op de aanschaf. Volg je onze tips bij het kopen van een mobiele telefoon, dan zal je veel geld kunnen besparen.

Mobiele telefoon kopen met abonnement

Een mobiele telefoon kopen is het voordeligst wanneer je een mobiel telefoon abonnement afsluit. In Nederland zijn er ontzettend veel providers die mobiele telefoon abonnementen aanbieden inclusief een nieuwe mobiele telefoon. Het kan zijn dat wanneer je een mobiel telefoon abonnement afsluit je alsnog bij moet betalen voor het kopen van een mobiele telefoon, maar het kan ook zo zijn dat je de mobiele telefoon gratis krijgt bij het afsluiten van een mobiel telefoon abonnement. Een mobiele telefoon kopen vergt enig onderzoek, want bij welke provider krijg je de meeste korting op de aanschaf van een mobiele telefoon in combinatie met het mobiele telefoon abonnement dat bij jou past. Pas als je inzichtelijk hebt welk abonnement het beste bij jou past kun je beginnen met het vergelijken van mobiele telefoons inclusief abonnement. Zo betaal je nooit te veel voor het kopen van een nieuwe mobiele telefoon.

Bepaal vooraf het maximale budget

Als de tijd is aangebroken om een nieuwe mobiele telefoon te kopen, is het bedachtzaam om vooraf een budget vast te stellen waarmee je de boer op gaat. Als je een budget hebt vastgesteld kun je hoogstwaarschijnlijk al een aantal mobiele telefoons afstrepen, omdat deze ver buiten het budget liggen qua prijs. Een mobiele telefoon kopen is een luxe uitgave en mobiele telefoons zijn op te delen in drie categorieën. De goedkoopste mobiele telefoons koop je in de low end categorie en de duurste mobiele telefoons koop je in de high end categorie. Doordat je vrijwel zeker een telefoon abonnement afsluit kun je heel goedkoop een mobiele telefoon kopen in het high end segment. In dit segment vallen mobiele telefoons als de iPhone 5c, Samsung Galaxy S5 en de HTC One M8. Dit zijn stuk voor stuk uitstekende mobiele telefoons waarmee je makkelijk weer twee jaar vooruit kunt.

Kosten verwerkt in het abonnement

Hou rekening met het feit dat wanneer je een telefoon abonnement afsluit, waarbij je een mobiele telefoon gratis krijgt je hier altijd zelf aan mee betaald. Eigenlijk zit de verkregen korting op het toestel verwerkt in de maandelijkse kosten van je mobiele telefoon abonnement. In sommige gevallen kan het zelf goedkoper zijn wanneer je toch het gewenste toestel los koopt en hiernaast een goedkoop telefoon abonnement afsluit zonder mobiele telefoon. Over de totale contractduur kan je dan stukken voordeliger uit zijn. Uit het bovenstaand blijkt min of meer dat het vooral gaat om het kostenplaatje bij het kopen van een mobiele telefoon. Wanneer je goedkoop een mobiele telefoon wilt kopen is het sleutel woord vergelijken. Vergeet ook absoluut niet om te kijken naar een los toestel in combinatie met een goedkoop sim only abonnement. Dit kan in sommige gevallen veel voordeliger uitvallen dan wanneer je direct een telefoon abonnement afsluit waarbij je gratis een mobiele telefoon krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *