Nieuwe iPhone 5 modellen

de iPhone 5 is een zeer populaire smartphone van het merk Apple, er zijn wereld wijd al miljoenen exemplaren verkocht. Het is daarom niet heel gek dat Apple binnenkort alweer met een nieuwere versie komt. Na verwachting komen er dit maal twee modellen uit dit zullen de iPhone 5s en de iPhone 5c zijn. De iPhone 5S wordt de opvolger van de normale iPhone 5 terwijl de iPhone 5C de eerste voordelige iPhone wordt.

Over de iPhone 5s

De iPhone 5s heeft natuurlijk een hoop verbeteringen ten opzichten van de vorige versie. Zo krijgt deze na verwachting een speciale vinger afdruk herkenning waarmee de iPhone gestart kan worden. De knop die de vinger afdruk zal herkennen zou een kleine uitstekende home button zijn. Door dat deze optie er bij komt wordt er wel enige vertraging in de productie verwacht. Een andere bijzondere verandering aan de iPhone is dat er een nieuwe kleur op de markt komt. Er is nog enige twijfel of het daadwerkelijk waar is maar op vele nieuws blogs valt al te lezen dat er een gouden iPhone komt. Dit terwijl alle vorige versies van de iPhone enkel in zwart en in het wit te koop waren. Naar verwachting is de iPhone 5s vanaf 10 september te koop.

Over de iPhone 5C

Er zijn foto’s gelekt van een nieuw soort iPhone, de iPhone 5C. Deze versie van de iPhone wordt van plastic gemaakt waardoor deze stukken voordeliger is. De verwachting is dat dit model van de iPhone in allerlei felle kleuren gekocht kan worden, de letter C zal daarom ook voor colour staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *