Over de Iphone 5

iphone5 los kopen

De iPhone 5 is de 5e versie van de populaire Apple smartphone. Op 12 september in 2012 werd de iPhone 5 geïntroduceerd door Apple en sinds 28 september 2012 is de iPhone te koop in Nederland. De iPhone 5 is in verschillende varianten te koop, zo kun je uit de kleur kiezen. Wit en zwart zijn de kleuren waarin de iPhone 5 beschikbaar is. Ook zijn er drie verschillende versies qua geheugen dit zijn de: iPhone 5 16 gb , iPhone 5 32 gb en de iPhone 5 64 gb.

Verbeteringen aan de iPhone

De iPhone 5 is lichter en dunner dan de vorige versies van de iPhone. Opmerkelijk hier aan is dat het beeldscherm van deze telefoon groter is met een sneller werkende chip. Het internet is super snel wat niet ten kosten gaat van de gebruiksduur van de batterij.De iPhone 5 weegt slechts 112 gram wat zo’n 20% lichter is dan de voorganger, de 4s.  Ook heeft deze versie verbeterde audio,  deze versie heeft namelijk drie microfoons een aan de voorkant, een aan de achterkant en een aan de onderkant. Hierdoor is het geluid stukken helderder, dankzij een ruis onderdrukkende technologie wordt het achtergrondgeluid ook verminderd. Dat betekend dat als je bij een drukke omgeving je iPhone bij je oor houdt, je alleen de stem van de andere kant hoort. De snelheid van de graphics en prestaties is ook bijna twee keer zo snel geworden dankzij de A5-chip. Als je een applicatie opent of een webpagina laad het gebeurd direct op deze iPhone. Ondanks dat deze telefoon veel sneller is gebruikt deze niet meer energie. De chip is namelijk zeer energie zuinig ontworpen.

iPhone 5 specificaties

Besturingssysteem: IOS

Blue tooth verbinding: Ja

Touchscreen scherm: Ja

Camera: 8.0 megapixels met flits

Handsfree speaker: Ja

Toetsenbord: Nee

Kleuren: Wit/ zwart

Merk: Apple

Fabriekstype: iPhone

Aansluiting: 3.55mm stereo audio jack

Batterij: Gesprekstijd tot maximaal 8 uur, standby tijd tot max 225 uur

Gewicht: 112 gram

Afmeting: 123.8x 58,6 x 7.6mm

 

iPhone hoesjes

Naast dat er een nieuwe iPhone is zijn er natuurlijk ook weer vele nieuwe iPhone hoesjes verkrijgbaar online. Met een leuk hoesje geeft je de mobiel bescherming maar daarnaast ook een leuk tintje mee. Zo vindt je tegenwoordig zoveel diverse hoesjes om je iPhone in te bewaren. Een webshop die vele hoesjes aanbiedt is iPhonehoesje.nl – Hier vindt je een assortiment van honderden hoesjes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *