Sportarmband voor de iPhone

Wanneer je gaat sporten zorg je ervoor dat je de juiste sportkleding aanhebt en trek je de, voor jouw sport geschikte, schoenen aan.

Waarom dan niet bescherming voor je kostbare en dierbare iPhone, zodat je ongehinderd kunt sporten? Wat voor sport je ook beoefent, je wilt je vrij kunnen blijven bewegen zonder dat je gehinderd wordt door je telefoon. Je zou ook niet willen dat je iPhone door een ongeluk beschadigd raakt.

iPhone5loskopen.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je iPhone thuislaten is geen optie. Hoe fijn is het dat je, tijdens het sporten, naar muziek luistert of contact hebt met je vrienden? Sporters willen bovendien geregeld sportapps raadplegen, zoals de hartslagmeter. Ook voor de veiligheid is het beter om je telefoon tijdens het sporten bij je te dragen. In noodsituaties is het dan altijd mogelijk om 112 of iemand anders te bellen.

De sportarmband voor de iPhone heeft een compacte hoes met klittenband waardoor de bediening van het toestel optimaal is. De armband is gemaakt van een hoogwaardig lichtgewicht materiaal, zoals neopreen. De armband biedt bescherming tegen transpiratievocht en de touchscreen blijft altijd bedienbaar door de transparante beschermlaag.

Er zijn twee soorten sportarmbanden voor de iPhone. De normale sportarmband, die aan de bovenarm wordt bevestigd of de pols sportarmband. Het hoeft geen betoog dat, voor het eenvoudig gebruik van je iPhone, de pols sportarmband de voorkeur verdient. In combinatie met een bluetooth hoofdtelefoon kun je tijden het sporten zonder hinderlijke draadjes naar muziek luisteren en alle functies van je iPhone blijven gebruiken.

Naast de eenvoudige sportarmbanden zijn er ook de luxe versies:

De sportarmband voor de iPhone met geïntegreerde LED verlichting. Met name bij het hardlopen of fietsen in het donker zorgt deze sportarmband voor veilige reflectie en optimaal gebruiksgemak.

Daarnaast is deze armband ook nog fraai om te zien.

De luxere versies van de sportarmband voor de iPhone beschikken over een handig sleutelhoesje.

Ook zijn er sportarmbanden met een kaartvakje voor pasjes.

Omdat niet ieder mens hetzelfde is zijn er sportarmbanden voor brede of juist smalle armen, tot een omtrek van 18 cm.

De sportarmband voor brede armen beschikt over een uitschuifbare band.

De luxe sport armband voor dunne armen is uitermate geschikt voor dames of voor mensen met een zeer laag vetpercentage.

Bij het uitzoeken van een sportarmband voor de iPhone zijn de maten van de telefoon bepalend. Het toestel moet stevig in de hoes passen, zodat deze niet hinderlijk kan bewegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *