Voordelig een iPhone 5 los kopen?

Ben jij ook opzoek naar een iPhone 5 en wil je deze los kopen? In dit artikel zullen we u uitgebreid uitleggen hoe je het voordeligst een iPhone 5 los kunt kopen.

Nieuw of tweedehands?

Het hangt natuurlijk compleet van uw budget af of u de iPhone nieuw of tweedehands wenst te kopen. Over het algemeen raden wij u aan om in eerste instantie even rustig op het internet te kijken wat er tweedehands aangeboden wordt. Vaak worden er namelijk nog keurige toestellen relatief goedkoop aangeboden op internet. Deze toestellen verkeren (in de meeste gevallen) nog in prima staat. De eigenaren hebben vaak een 1-jarig abonnement gehad waar de smartphones van tegenwoordig makkelijk 3 jaar meekunnen (bij het juiste gedrag). Zodra hun abonnement afloopt kiezen zij vaak voor een nieuw toestel en komt er een toestel op de tweedehands markt die nog in prima staat verkeerd. Profiteer hier dus van!

Prepaid of sim only abonnement?

En dan? Je hebt een los toestel bemachtigd maar kunt nog niet bellen, sms’en of internetten. Het is noodzakelijk een simkaart te hebben. Je kunt deze in verschillende vormen bemachtigen, namelijk: een prepaid sim of een sim only abonnement. Maar wat is nu het verschil?

Inprincipe zijn deze twee gelijk aan elkaar. Het enige verschil is dat het bij een sim only abonnement mogelijk is om buiten je bundel te treden. Bij een prepaid heb je beltegoed en zodra dit op is is het niet meer mogelijk gebruik te maken van het mobiele netwerk zonder deze opnieuw handmatig op te waarderen. De gemiddelde kosten liggen ongeveer op hetzelfde niveau. De keuze die u maakt zal dus waarschijnlijk gebaseerd worden op gemak en risicomanagement. Bij een sim only hoeft u niet continu op te waarderen maar loopt u wel het risico dat u ongewenste kosten maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *