Wat doe je als je iPhone dienst weigert?

Je moet er niet over nadenken maar toch kan het je overkomen. De iPhone die dienst weigert en niet langer wenst mee te werken. Paniek overvalt je, want wat doe je in vredesnaam zónder telefoon en hoe lang moet je wel niet wachten alvorens je iemand bereid hebt gevonden om naar het apparaat te kijken. Door een beroep te doen op de reparatiediensten van Smartphonerepairs.be ben je zeker van een snelle service en een iPhone die vaak binnen dertig minuten tot driekwartier gerepareerd kan worden.

Reparatie iPhone zonder zorgen

Waar je misschien wat huiverig ben om je iPhone in handen te geven van een vreemde, ben je bij SmartphoneRepairs in goede handen. Of tenminste je smartphone dan. Veelvuldige reparaties die bij de verschillende modellen iPhone voorkomen zijn onder meer:

 

  • Gebroken schermen en schermen die niet meer werken
  • Batterijen die vervangen moeten worden
  • Aan- en uitknopjes die het niet meer goed doen
  • Behuizing die gekraakt of beschadigd is
  • Problemen met de camera
  • Problemen die betrekking hebben op het geluid en de microfoon

 

Het is goed om te weten dat je voor deze en overige iPhone problemen terecht kunt bij de professionele monteurs van Smartphonerepairs. Onderdelen worden vervangen door originele Apple onderdelen en op iedere reparatie heb je een garantie. Er wordt gebruik gemaakt van moderne reparatie apparatuur en de monteurs gaan snel en deskundig te werk. Terwijl je in de wachtruimte wat drinkt wordt het defect aan je iPhone verholpen. Is er onverhoopt sprake van een langere reparatieduur dan wordt je hier uiteraard direct van op de hoogte gebracht.

Direct weer over je iPhone beschikken

Na de reparatie werkt je iPhone weer probleemloos zoals je dat van je toestel gewend bent. Een volledig functionele iPhone is wat je wilt en je hoeft echt niet direct een nieuw toestel aan te schaffen als de batterij ‘versleten’ is. Met een relatief simpele ingreep wordt de batterij van je iPhone vervangen en voordat je het weet verlaat je met een tevreden gevoel én een iPhone die werkt de vestiging van SmartphoneRepairs. Vooraf weet je bovendien wat de reparatiekosten zijn, zodat je naderhand niet met onverwacht hoge kosten wordt geconfronteerd.

Stuur je iPhone op

Heb je geen tijd om naar één van de vestigingen te komen dan is het ook mogelijk om je iPhone per post op te sturen. Smartphonerepairs werkt volgens het ‘one day service’ principe. Door je telefoon vooraf aan te melden, dit doe je alleen bij het opsturen van het toestel, wordt je telefoon direct na aankomst gerepareerd en dezelfde dag nog naar je teruggestuurd. Wel moet je rekening houden met extra kosten voor het verzenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *