Wordt het de iPhone 6?

De iPhone 6 wordt naar verwachting de nieuwste iPhone in de Apple stal. Hoe de telefoon gaat heten is nog niet bekend. Ook is nog niet bekend wat de specs zullen zijn van de iPhone 6. Wat maakt de nieuwe mogelijkheden onderscheidend? Ieder jaar zorgt Apple voor iets revolutionairs voor de iPhone. De laatste keer was het de iPhone kleuren. De nieuwe iPhone zal zeker wat nieuws tentoonstellen maar wat? Dat blijft gissen. Niemand die het antwoord daarop weet buiten de staf en medewerkers van Apple.

De naam van de iPhone 6

Hoe de nieuwe iPhone zal gaan heten blijft onbekend. De nieuwe iPhone komt eraan. Geruchten zijn aan de orde van de dag. De vraag “wanneer komt de nieuwe iPhone uit?” wordt vaak gesteld. Ieder jaar komt deze vraag voorbij. Het antwoord daarop kan geen enkel persoon bekend maken. Dat is ook tegen de regels van Apple. De prijs van de iPhone 6 blijft ook nog onbekend.

Wordt de iPhone 6 groter of niet?

Specialisten denken dat de nieuwe iPhone in een grotere vorm over de toonbank zal gaan. Verwachtingen zijn enorm hoog. Het is toch ook altijd Apple dat met de iPhone grensverleggende snufjes tentoonstelt. Apple is niet te vergelijken met een ander bedrijf. Alle grensverleggende snufjes  in smartphones zijn verzonnen door Apple. Zo had de iPhone 5S een vingerafdrukscanner wat uniek was voor een smartphone. De iPhone 5C was bijvoorbeeld opeens uitgebracht met een plastic behuizing.

Wat zegt Apple?

Apple zelf houdt de lippen stijf over een nieuwe iPhone. Er kwam echter pas geleden nieuws naar buiten door Tim Cook. In niet veel woorden vertelde hij dat de nieuwe iPhone gebruiker zich zal vermaken met een paar spannende updates. Wat het exact inhoudt blijft onbekend. Wat de echte mogelijkheden zullen zijn van de nieuwe iPhone blijft tot nu toe onbekend. Of de nieuwe iPhone net zo revolutionair zal zijn als voorgaande iPhones is nog maar de vraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *