Zorg ervoor dat u niet meer teveel betaald voor uw mobiele telefoongebruik!

Veel Nederlanders betalen veel te veel voor hun mobiele telefoonabonnement. Van een maandelijks bedrag van rond de €30,- hoeft u namelijk zeker niet gek op te kijken. Dit heeft meerdere oorzaken, maar belangrijker is om te kijken naar hoe u dit bedrag een stuk kunt verlagen.

H2: Hoe krijg ik m’n telefoonrekening omlaag? Voordat u maatregelen neemt om uw abonnement te wijzigen of om misschien wel over te stappen naar een prepaid simkaart is het belangrijk om uw mobiele telefoongebruik duidelijk op een rijtje te zetten. Let hierbij op de belminuten, het aantal sms’jes en het aantal gedownloade MB’s via het mobiele telefoonnetwerk.  Als u deze gegevens op een rijtje heeft staan kunt u al een stuk makkelijker een keuze maken tussen de vele mobiele telefoonabonnementen. Mocht u al een goede mobiele telefoon hebben dan zijn er websites zoals: Goedkoopsimonlyabonnement.nl waar u uw telefoongebruik kunt invullen en de site de verschillende abonnementen voor u vergelijkt en de goedkoopste adviseert. Een goedkope sim only is dan ook snel gevonden! Nadat u dit heeft ingevuld zult u zien dat de abonnementen die worden geadviseerd een stuk voordeliger zijn dan €30,-.

H2: Hoeveel voordeel kunt u behalen met overstappen? Deze vraag  kunnen we natuurlijk pas echt beoordelen als u weet hoeveel u per maand kwijt bent en hoeveel u gebruik maakt van het mobiele netwerk. Dan is het rekensommetje snel gemaakt. Stel u heeft een abonnement van €30,- en u kunt een goedkoop sim only abonnement afsluiten naar aanleiding van uw gebruik voor maar €15,-. In dit geval bespaard u in een jaar al €180,-. Dit zijn wel bedragen die de moeite waard zijn zonder bijvoorbeeld minder te gaan bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *